seakael tõmmus marinaadis

Koostisosad

Toorained

  • 700g sea kaelakarbonaadi
  • 1 dl Tõmmu hiidu
  • 2 sl Teriyaki kastet
  • 2 sl pruuni suhkrut
  • 2 sl palsamiveiniäädikat
  • 3 sibulat
  • Soola ja pipart
  • Džiugase 36 kuud laagerdunud kõvajuust

Valmistamine

  1. Tükelda liha parajateks tükkideks
  2. Sega kausis õlu, teriyaki kaste, õli, suhkur ja palsamiveiniäädikas
  3. Tõsta lihatükid ja sibularattad marinaadi sisse, lisa soola ja pipart
  4. Masseeri liha koos marinaadiga, jäta marineerima paariks tunniks kuni üleöö
  5. Umbes tund enne grillimist tõsta liha toatemperatuurile seisma. Aja liha šašlõkivarrastele ja grilli kuumal grillil kuni liha on küps.

Serveeri koheselt, salatile lisaks Džiugase 36 kuus laagerdunud juust.