Grillpank kala või liha küpsetamiseks.

Kasutamine: Leota planku enne grillile panekut vähemalt 30 minutit vees. Kui küpsetate kala koos nahaga, määrige enne plangule asetamist nahka toiduõliga. Asetage kala nahaga plangu poole. Lükka söegrillil valmis söed grilli ühele poolele ja aseta plank toiduga restile grilli teisel poolel. Sule küpsetamise ajaks grill.

Serveeri toit otse plangul. Grillplanku saab kasutada paar-kolm korda ja lõpuks võid murda söestunud jäägid grillile ning kasuta suitsu saamiseks grillimisel. Uuesti kasutamiseks lihtsalt loputa planku veega ja säilita puhtas, kuivas kohas. Ära kasuta seepi, see muudab plangu maitseomadusi.

PANE TÄHELE! On normaalne, et plank võib kasutamisel süttida. Hoia valmis ja kasuta pihustiga veepudelit, et kustutada tekkida võivaid leeke ja pidurdada plangu põlemist. Kindlasti kasta kasutatud plank pärast grillimist vette kuna plangu sees võib olla tulekoldeid ja hõõguvaid osakesi, mis võivad hiljem uuesti süttida.

Üldandmed

  • Pakendi mõõtmed 12-22 × 40 × 1.5 cm (P/L/K)
  • Kaal 0.7 kg
Tagasi kõigi toodete juurde