šašlõkk

Koostisosad

Toorained

  • 500g sea kaelakarbonaadi
  • 200ml heledat õlut (A Le Coq Premium)
  • 100ml vett
  • 1tl musta pipart
  • 1tl soola
  • ½ tl vürtsi e lõhnapipart
  • Sibulat
  • 1-2 küüslauguküünt
  • Rosmariini, peterselli, ürte
  • Džiugase pizza riivjuustu

Valmistamine

  1. Tükelda liha, vala liha peale marinaad, mis koosneb kahest osast õllest ja ühest osast veest.
  2. Haki sibul, küüslauk ja sega koos maisteainetega liha hulka
  3. Jäta marineerima vähemalt 2-3 tunniks
  4. Aja grill kuumaks ja pane liha vardasse.
  5. Enne grillile asetamist pigista liha üleliigsest marinaadist kuivaks.
  6. Serveeri koos värske salatiga ja raputa šašlõkile peale riivjuustu