Koostisosad
Toorained
- 500g sea kaelakarbonaadi
- 200ml heledat õlut (A Le Coq Premium)
- 100ml vett
- 1tl musta pipart
- 1tl soola
- ½ tl vürtsi e lõhnapipart
- Sibulat
- 1-2 küüslauguküünt
- Rosmariini, peterselli, ürte
- Džiugase pizza riivjuustu
Valmistamine
- Tükelda liha, vala liha peale marinaad, mis koosneb kahest osast õllest ja ühest osast veest.
- Haki sibul, küüslauk ja sega koos maisteainetega liha hulka
- Jäta marineerima vähemalt 2-3 tunniks
- Aja grill kuumaks ja pane liha vardasse.
- Enne grillile asetamist pigista liha üleliigsest marinaadist kuivaks.
- Serveeri koos värske salatiga ja raputa šašlõkile peale riivjuustu
Privaatsustingimused